PREMIX PÂINE

Premixul pentru paine ideal pentru o paine sanatoasa si satioasa. Bauckhof premix paine fara gluten este facut din faina fara gluten, foarte sanatos si natural, fara coloranti sau agenți de creștere. Facut din igrediente alese, cele mai calitative ingrediente asezate intr-o compozitie fara ofera un premix pentru aluat fara gluten.

BAUCKHOF BIO FARA GLUTEN PREMIX PAINE RUSTICA OVAZ, 500g
rating nici o recenzie
29,90 LEI
cu TVA
Un mix de fainuri integrale,  fara coloranti si conservanti, pentru prepararea unei paini crocante si gustoase fara gluten. Ideala pentru masina automata de paine. Mod de preparare: Continutul pachetului se amesteca cu 1 pliculet de drojdie uscata sau 20g de drojdie proaspata. Se adauga 500ml de apa calduta. Se framanta pana se formeaza un aluat neted, cca 3-5 min. Se acopera cu un prosop si se lasa la dospit, intr-un loc cald, aprox 30 minute. Apoi se framanta usor cu putina faina, se da forma dorita painii, dupa care se pune intr-o tava tapetata cu folie de copt. Se lasa la dospit inca 45 de minute, la loc cald, acoperita cu un prosop. Inainte de a se introduce la cuptor se cresteaza suprafata painii cu un cutit si se unge cu putina apa. Se pot adauga deasupra seminte de susan, floarea soarelui, dovleac, mac, etc. Se preincalzeste cuptorul la 250 grade C (sus/jos), se introduce o tava cu apa fierbinte pe raftul de jos al cuptorului, apoi se introduce painea pentru 10 minute pe raftul din mijloc, scazand temperatura la 220 grade C dupa primele 10 minute, se lasa la copt timp de 50 min. Ingrediente: Făină de ovăz integrală * fără gluten 34%, Amidon de porumb*, făină integrală de hrișcă*, făină integrală de mei brun*, amidon de cartofi*, praf de aluat de hrisca*(făină de hrișcă*), sare de mare, agent de îngroșare: gumă xantan, coji de psyllium macinate.*Ingrediente  provenite din agricultura ecologica(* din producție organică controlată)Poate contine urme de nuci, susan, soia, lupin. Valori nutritionale/100g: Valoare energetica – 1470kj/ 348 kcal; Grasimi (g) – 3.0 Din care acizi grasi saturati (g) - 0,5; Glucide (g) – 60. Din care zaharuri (g) 0,8; Fibre alimentare (g) – 6.7. Proteine (g) – 7.5; Sare (g) – 1,9. A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi spatele pachetului. A se pastra la loc uscat si racoros.   
BAUCKHOF ECO FARA GLUTEN CHIFLE RAPIDE CU OVAZ, 500g
rating nici o recenzie
26,06 LEI
cu TVA
Un mix de faina fara gluten, fara coloranti si conservanti, pentru prepararea rapida a chiflelor fara gluten. Mod de preparare:.Continutul pachetului se amesteca cu 400ml de apa, 2 linguri de otet de mere, 2 linguri de ulei. Se framanta pana se formeaza un aluat neted, cca 3-5 min. Se acopera cu un prosop si se lasa sa se odihneasca intr-un loc cald, aprox 15 minute. Amestec suficient pentru 10 chifle. Inainte de a se introduce in cuptor se cresteaza suprafata chiflelor cu un cutit si se ung cu putina apa. Se pot adauga deasupra seminte de susan, floarea soarelui, dovleac, mac, etc. Tava se introduce la cuptor timp de 10 minute la o temperatura de 220ºC pentru 35 min.Ingrediente: Făină de ovăz * fără gluten 27%, amidon de porumb *, făină de mei integral *, făină de orez *, pudră de aluat de quinoa * (făină de quinoa *, făină de orez *), amidon de tapioca *, agent de îngroșare: gumă xantan, sare de mare, praf de copt (agent de creștere: carbonat acid de sodiu, acidifiant: tartrat de monopotasiu *), amidon de porumb, coji de psyllium *.   *Ingrediente  provenite din agricultura ecologica.( producție organică controlată). Poate contine urme de nuci, soia, lupin, susan. Valori nutritionale/100g: Valoare energetica – 1472kj/ 348 kcal; Grasimi (g) – 2,4 Din care acizi grasi saturati (g) - 0,5; Glucide (g) – 72. Din care zaharuri (g) 0,6; Fibre alimentare (g) – 4.2. Proteine (g) – 6.6; Sare (g) – 2.1.A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi spatele pachetului. A se pastra la loc uscat si racoros.