Nutrivita – nutriție specială pentru o viață sănătoasă

Nutrivita a fost înființată în 2007 cu scopul de a oferi produse de calitate unui număr cât mai mare de consumatori români. Produsele comercializate de noi corespund unei alimentații echilibrate și a unui stil de viață sănătos, ajutând la menținerea stării de sănătate sau la îmbunătățirea ei.

 Parteneriatul cu Nutrition et Sante

Logo Nutrition Sante De peste 8 ani suntem partener strategic al Nutrition et Sante Franța - cel mai mare producător de produse dietetice și BIO din Europa (www.nutritionetsante.fr). Gerble și Cereal BIO sunt două dintre mărcile pioniere în alimentația dietetică și BIO, fiind create în 1928 respectiv 1934. Nutrition et Sante este înființată în anii 70. Tot atunci are loc lansarea mărcii de nutriție sportivă Isostar, prima marcă de acest fel din Europa. De-a lungul anilor compania și-a consolidat poziția în piață prin deschiderea de filiale în principalele piețe europene și lărgirea ariei de distribuție în peste 30 de țări de pe toate continentele, de la America de Sud la Orientul Mijlociu și Asia. Compania a fost printre primele ce au militat alături de comercianți precum Carrefour, Auchan pentru introducerea produselor dietetice în supermarket. Astfel produsele au depășit granițele farmaciilor sau magazinelor naturiste, devenind accesibile unei categorii mai largi de consumatori. Recent compania a fost achiziționată de Otsuka Pharmaceuticals, gigantul japonez, unul din principalii jucători mondiali în producția de medicamente și produse dietetice.

 Noi parteneriate pentru viitor

Începând cu 2013 suntem parteneri de distribuţie cu unul dintre cei mai vechi producători de produse BIO şi Fără Gluten din Europa – Bauck GMBH, iar în 2014 am adăugat în portofoliu producătorul tradiţional de biscuiţi organici Filet Bleu Franta.

Produse DieteticeProduse și mărci

Într-o continuă dezvoltare, portofoliul nostru de produse este destinat categoriilor de consumatori ce au nevoie de o nutriție specială sau care vor să consume produse pentru starea lor de bine.

ISOSTAR a fost creat în 1977 de medicul și cercetătorul elvețian dr. Wander, fiind prima băutură pentru sportivi din Europa. Ideea sa era de a aplica principii științifice și medicale în practicarea efortului fizic. Odată cu lansarea în 1984 a băuturii gata preparate, marca devine un succes internațional. Cu certificarea Clean Angagement, Isostar are o  abordare ce respectă atât mediul social cât și mediul înconjurător la toate nivelurile. În 2009 marca se relansează sub un nou concept grafic, mai modern având o prezență puternică în peste 40 de țări din Europa, Asia, Africa, America de Sud. Marca este construită în jurul conceptului de izotonicitate. Izotonic = o bautură sau un produs care are structura moleculară asemănătoare cu sângele, ceea ce îi conferă avantajul: rehidratării rapide, favorizând absorbția de nutrienți. Cu un conținut echilibrat de carbohidrați și electroliți, pentru prevenirea carențelor înainte, în timpul și după efortul sportiv. Asigurarea resurselor necesare în timp util – carbohidrați pentru energie, minerale pentru înlocuirea celor pierdute în timpul efortului intens, vitamine, etc. Produsele sunt testate clinic, fapt ce atestă eficiența produselor și contribuția lor la îmbunătățirea performanțelor atleților din diverse sporturi, de pe toate continentele.  Isostar își îmbunătățește permanent produsele și pe baza feedback-ului sportivilor și profesioniștilor din sport și prin cercetări științifice în domeniul nutriției sportive. La nivel mondial, federații sportive, echipe și atleți din diverse domenii utilizează și testează permanent produsele la antrenamente și competiții, furnizând feedback activ echipei de dezvoltare de produse.

GERLINEA. În calitate de specialist în nutriție de peste 20 de ani, produsele noastre se bazează pe o expertiză nutrițională solidă. Starea de bine se obține prin echilibru alimentar, deziderat ce nu este întotdeauna ușor de atins zi de zi. Gerlinea vă simplifică viața prin intermediul unei game variate de substitute de masă savuroase. A mânca echilibrat, sănătos și variat, fără a vă frustra este manifestul nostru pentru a vă simți bine în propria piele și a profita de viață! Gama este compusă din substitute de masă (batoane, milk-shake) și snack-uri hiperproteice și hipocalorice (batoane, biscuiți). Slăbirea se obține prin înlocuirea a 1-2 mese cu produsele Gerlinea, în cadrul unui regim hipocaloric. Detalii pe www.gerlinea.ro sau la medicii nutritioniști.

GERBLE

o   GERBLE EXPERTUL DIETETIC - în gama de produse premium Gerble am înglobat secretul dietei franceze: calitatea prelevă asupra cantității. Biscuiții propuși în această gamă au un conținut redus de sare, zahăr și grăsimi și sunt îmbogățiți cu vitamine și minerale, pentru aceia dintre noi cu un ritm de viață alert și solicitant.

o   GERBLE FĂRĂ GLUTEN – produse variate ce se adresează celor ce doresc sau sunt nevoiti să elimine glutenul din alimentație (ex: cei ce suferă de boala celiacă). Încercați acum produsele Gerble 0% gluten, 100% plăcere!

o   GERBLE GLUCOREGUL – gama de produse destinate celor ce doresc să reducă consumul de zaharuri, inclusiv diabeticilor. Dezvoltate de nutritioniști, acestea determină un răspuns glicemic redus.

CEREAL BIO

Produse cerealiere fără coloranţi şi conservanţi, din ingrediente provenite din agricultura ecologică. Vă invităm să descoperiți o gamă de biscuiți, chec, cereale de mic dejun destinată celor care acordă importanță calității alimentației. Descoperiți și produsele special concepute pentru copii din gama Bio Kid!

ALLERGO

Intrat pe piața din Romania în 2014, Allergo este primul brand oferit în supermarket-uri pentru persoanele cu intoleranță la gluten, lactoză și lapte. Produsele Allergo sunt dezvoltate de peste 20 de ani de nutritionişti specializați în produse fără gluten, fără lactoză și fără lapte. Allergo este garanția siguranței alimentare prin selectarea și controlul materiilor prime; linii de producție dedicate; o trasabilitate completă; controlul riscurilor alergenilor de la producție până pe rafturile din magazine.

BAUCKHOF

Una din marcile de traditie pe piata produselor ecologice din Germania, Bauckhof propune in Romania o gamă complexă de produse BIO şi Bio Fără Gluten de cereale, făinuri și premixuri pentru prepararea în casă a pâinii și produselor de patiserie, cu un gust desăvârșit.

FILET BLEU

Biscuiți și fursecuri gourmet din Bretania. Tradiție din 1920. În 1919, Henri Friant, un fost pescar și soția sa Marie au fondat un atelier de producție artizanală de biscuiți în Pont L’Abbé - Bretania. În omagiul marinarilori Bretoni și ale lor plase de pescuit albastre, au numit firma „Biscuiterie du Filet Bleu”. În aproape 100 de ani de existență, Filet Bleu și-a încântat consumatorii cu rețete gourmet, din ingrediente fine. În ultimii 5 ani compania și-a intensificat exporturile, astăzi fiind prezentă pe toate continentele, în Franța fiind în top 10 producători de biscuiți. Succesul companiei la nivel mondial vine din rețetele tradiționale folosite dar și ingredientele de cea mai bună calitate precum untul organic breton, cereale integrale sau sarea de mare de Guerande. Produsele sunt disponibile într-o varietate de forme și rețete.

CERELINE

Gama specializată de biscuiți gourmet, fabricați de „Biscuiterie du Filet Bleu”, după reţete tradiţionale franţuzeşti.