Nutrivita – nutriție specială pentru o viață sănătoasă

Nutrivita a fost înființată în 2007 cu scopul de a oferi produse de calitate unui număr cât mai mare de consumatori români. Produsele comercializate de noi corespund unei alimentații echilibrate și a unui stil de viață sănătos, ajutând la menținerea stării de sănătate sau la îmbunătățirea ei.

Parteneriatul cu Nutrition et Sante

De peste 8 ani suntem partener strategic al Nutrition et Sante Franța - cel mai mare producător de produse dietetice și BIO din Europa (www.nutritionetsante.fr). Gerble și Cereal BIO sunt două dintre mărcile pioniere în alimentația dietetică și BIO, fiind create în 1928 respectiv 1934. Nutrition et Sante este înființată în anii 70. Tot atunci are loc lansarea mărcii de nutriție sportivă Isostar, prima marcă de acest fel din Europa. De-a lungul anilor compania și-a consolidat poziția în piață prin deschiderea de filiale în principalele piețe europene și lărgirea ariei de distribuție în peste 30 de țări de pe toate continentele, de la America de Sud la Orientul Mijlociu și Asia. Compania a fost printre primele ce au militat alături de comercianți precum Carrefour, Auchan pentru introducerea produselor dietetice în supermarket. Astfel produsele au depășit granițele farmaciilor sau magazinelor naturiste, devenind accesibile unei categorii mai largi de consumatori. Recent compania a fost achiziționată de Otsuka Pharmaceuticals, gigantul japonez, unul din principalii jucători mondiali în producția de medicamente și produse dietetice.

Noi parteneriate pentru viitor

Începând cu 2013 suntem parteneri de distribuţie cu unul dintre cei mai vechi producători de produse BIO şi Fără Gluten din Europa – Bauck GMBH, iar în 2014 am adăugat în portofoliu producătorul tradiţional de biscuiţi organici Filet Bleu Franta.