Brandurile noastre

Într-o continuă dezvoltare, portofoliul nostru de produse este destinat categoriilor de consumatori ce au nevoie de o nutriție specială sau care vor să consume produse pentru starea lor de bine.

ISOSTAR a fost creat în 1977 de medicul și cercetătorul elvețian dr. Wander, fiind prima băutură pentru sportivi din Europa. Ideea sa era de a aplica principii științifice și medicale în practicarea efortului fizic. Odată cu lansarea în 1984 a băuturii gata preparate, marca devine un succes internațional. Cu certificarea Clean Angagement, Isostar are o  abordare ce respectă atât mediul social cât și mediul înconjurător la toate nivelurile. În 2009 marca se relansează sub un nou concept grafic, mai modern având o prezență puternică în peste 40 de țări din Europa, Asia, Africa, America de Sud.

Marca este construită în jurul conceptului de izotonicitate. Izotonic = o bautură sau un produs care are structura moleculară asemănătoare cu sângele, ceea ce îi conferă avantajul: rehidratării rapide, favorizând absorbția de nutrienți. Cu un conținut echilibrat de carbohidrați și electroliți, pentru prevenirea carențelor înainte, în timpul și după efortul sportiv. Asigurarea resurselor necesare în timp util – carbohidrați pentru energie, minerale pentru înlocuirea celor pierdute în timpul efortului intens, vitamine, etc.

Produsele sunt testate clinic, fapt ce atestă eficiența produselor și contribuția lor la îmbunătățirea performanțelor atleților din diverse sporturi, de pe toate continentele.  Isostar își îmbunătățește permanent produsele și pe baza feedback-ului sportivilor și profesioniștilor din sport și prin cercetări științifice în domeniul nutriției sportive. La nivel mondial, federații sportive, echipe și atleți din diverse domenii utilizează și testează permanent produsele la antrenamente și competiții, furnizând feedback activ echipei de dezvoltare de produse.

GERLINEA.
În calitate de specialist în nutriție de peste 20 de ani, produsele noastre se bazează pe o expertiză nutrițională solidă. Starea de bine se obține prin echilibru alimentar, deziderat ce nu este întotdeauna ușor de atins zi de zi. Gerlinea vă simplifică viața prin intermediul unei game variate de substitute de masă savuroase. A mânca echilibrat, sănătos și variat, fără a vă frustra este manifestul nostru pentru a vă simți bine în propria piele și a profita de viață! Gama este compusă din substitute de masă (batoane, milk-shake) și snack-uri hiperproteice și hipocalorice (batoane, biscuiți). Slăbirea se obține prin înlocuirea a 1-2 mese cu produsele Gerlinea, în cadrul unui regim hipocaloric. Detalii pe www.gerlinea.ro sau la medicii nutritioniști.

GERBLE
GERBLE EXPERTUL DIETETIC - în gama de produse premium Gerble am înglobat secretul dietei franceze: calitatea prelevă asupra cantității. Biscuiții propuși în această gamă au un conținut redus de sare, zahăr și grăsimi și sunt îmbogățiți cu vitamine și minerale, pentru aceia dintre noi cu un ritm de viață alert și solicitant.

GERBLE FĂRĂ GLUTEN – produse variate ce se adresează celor ce doresc sau sunt nevoiti să elimine glutenul din alimentație (ex: cei ce suferă de boala celiacă). Încercați acum produsele Gerble 0% gluten, 100% plăcere!

GERBLE GLUCOREGUL – gama de produse destinate celor ce doresc să reducă consumul de zaharuri, inclusiv diabeticilor. Dezvoltate de nutritioniști, acestea determină un răspuns glicemic redus.

CEREAL BIO
Produse cerealiere fără coloranţi şi conservanţi, din ingrediente provenite din agricultura ecologică. Vă invităm să descoperiți o gamă de biscuiți, chec, cereale de mic dejun destinată celor care acordă importanță calității alimentației. Descoperiți și produsele special concepute pentru copii din gama Bio Kid!

ALLERGO
Intrat pe piața din Romania în 2014, Allergo este primul brand oferit în supermarket-uri pentru persoanele cu intoleranță la gluten, lactoză și lapte. Produsele Allergo sunt dezvoltate de peste 20 de ani de nutritionişti specializați în produse fără gluten, fără lactoză și fără lapte. Allergo este garanția siguranței alimentare prin selectarea și controlul materiilor prime; linii de producție dedicate; o trasabilitate completă; controlul riscurilor alergenilor de la producție până pe rafturile din magazine.

BAUCKHOF
Una din marcile de traditie pe piata produselor ecologice din Germania, Bauckhof propune in Romania o gamă complexă de produse BIO şi Bio Fără Gluten de cereale, făinuri și premixuri pentru prepararea în casă a pâinii și produselor de patiserie, cu un gust desăvârșit.

FILET BLEU
Biscuiți și fursecuri gourmet din Bretania. Tradiție din 1920. În 1919, Henri Friant, un fost pescar și soția sa Marie au fondat un atelier de producție artizanală de biscuiți în Pont L’Abbé - Bretania. În omagiul marinarilori Bretoni și ale lor plase de pescuit albastre, au numit firma „Biscuiterie du Filet Bleu”. În aproape 100 de ani de existență, Filet Bleu și-a încântat consumatorii cu rețete gourmet, din ingrediente fine. În ultimii 5 ani compania și-a intensificat exporturile, astăzi fiind prezentă pe toate continentele, în Franța fiind în top 10 producători de biscuiți. Succesul companiei la nivel mondial vine din rețetele tradiționale folosite dar și ingredientele de cea mai bună calitate precum untul organic breton, cereale integrale sau sarea de mare de Guerande. Produsele sunt disponibile într-o varietate de forme și rețete.

CERELINE
Gama specializată de biscuiți gourmet, fabricați de „Biscuiterie du Filet Bleu”, după reţete tradiţionale franţuzeşti.