Brandurile noastre

Într-o continuă dezvoltare, portofoliul nostru de produse este destinat categoriilor de consumatori ce au nevoie de o nutriție specială sau care vor să consume produse pentru starea lor de bine.

logo isostar alb

ISOSTAR a fost creat în 1977 de medicul și cercetătorul elvețian dr. Wander, fiind prima băutură pentru sportivi din Europa. Ideea sa era de a aplica principii științifice și medicale în practicarea efortului fizic. Odată cu lansarea în 1984 a băuturii gata preparate, marca devine un succes internațional. Cu certificarea Clean Angagement, Isostar are o  abordare ce respectă atât mediul social cât și mediul înconjurător la toate nivelurile. În 2009 marca se relansează sub un nou concept grafic, mai modern având o prezență puternică în peste 40 de țări din Europa, Asia, Africa, America de Sud.

Marca este construită în jurul conceptului de izotonicitate. Izotonic = o bautură sau un produs care are structura moleculară asemănătoare cu sângele, ceea ce îi conferă avantajul: rehidratării rapide, favorizând absorbția de nutrienți. Cu un conținut echilibrat de carbohidrați și electroliți, pentru prevenirea carențelor înainte, în timpul și după efortul sportiv. Asigurarea resurselor necesare în timp util – carbohidrați pentru energie, minerale pentru înlocuirea celor pierdute în timpul efortului intens, vitamine, etc.

Produsele sunt testate clinic, fapt ce atestă eficiența produselor și contribuția lor la îmbunătățirea performanțelor atleților din diverse sporturi, de pe toate continentele.  Isostar își îmbunătățește permanent produsele și pe baza feedback-ului sportivilor și profesioniștilor din sport și prin cercetări științifice în domeniul nutriției sportive. La nivel mondial, federații sportive, echipe și atleți din diverse domenii utilizează și testează permanent produsele la antrenamente și competiții, furnizând feedback activ echipei de dezvoltare de produse.

În calitate de specialist în nutriție de peste 20 de ani, produsele noastre se bazează pe o expertiză nutrițională solidă. Starea de bine se obține prin echilibru alimentar, deziderat ce nu este întotdeauna ușor de atins zi de zi. Gerlinéa vă simplifică viața prin intermediul unei game variate de substitute de masă savuroase. A mânca echilibrat, sănătos și variat, fără a vă frustra este manifestul nostru pentru a vă simți bine în propria piele și a profita de viață! Gama este compusă din substitute de masă (batoane, milk-shake) și snack-uri hiperproteice și hipocalorice (batoane, biscuiți). Slăbirea se obține prin înlocuirea a 1-2 mese cu produsele Gerlinéa, în cadrul unui regim hipocaloric. Detalii pe ....... sau la medicii nutritioniști.


GERBLÉ EXPERTUL DIETETIC - în gama de produse premium Gerble am înglobat secretul dietei franceze: calitatea prelevă asupra cantității. Biscuiții propuși în această gamă au un conținut redus de sare, zahăr și grăsimi și sunt îmbogățiți cu vitamine și minerale, pentru aceia dintre noi cu un ritm de viață alert și solicitant.

GERBLÉ FĂRĂ GLUTEN // FĂRĂ GLUTEN ȘI FĂRĂ LACTOZĂ  – produse variate ce se adresează celor ce doresc sau sunt nevoiti să elimine glutenul din alimentație (ex: cei ce suferă de boala celiacă). Încercați acum produsele Gerble 0% gluten, 100% plăcere!

GERBLÉ FĂRĂ ZAHĂR // FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT – gama de produse destinate celor ce doresc să reducă consumul de zaharuri, inclusiv diabeticilor. Dezvoltate de nutritioniști, acestea determină un răspuns glicemic redus.


Produse cerealiere fără coloranţi şi conservanţi, din ingrediente provenite din agricultura ecologică. Vă invităm să descoperiți o gamă de biscuiți, chec, panificatie, cereale de mic dejun destinată celor care acordă importanță calității alimentației. 

 


Una din marcile de traditie pe piata produselor ecologice din Germania, Bauckhof propune in Romania o gamă complexă de produse BIO şi Bio Fără Gluten de cereale, făinuri și premixuri pentru prepararea în casă a pâinii și produselor de patiserie, cu un gust desăvârșit.

logo bio junior