Noi, NUTRIVITA SRL, unic importator si distribuitor pe teritoriul Romaniei al marcilor ALLERGO, CEREAL BIO, GERBLE, GERLINEA, ISOSTAR, SARIALIS, provenienta UE, producator Nutrition et Sante SAS, Franta; BIO JUNIOR, produs in Franta si Elvetia pentru Nutrivita;  BJORG, provenienta UE, producator Bjorg et Compagnie SA, Franta; BAUCKHOF, provenienta UE, producator Bauck GmBH, Germania; TARTEX, provenienta UE, producator Allos GmBH, Germania, DRAGON FOODS, provenienta UE, producator Smart Organic, Bulgaria, declaram pe propria raspundere ca produsele comercializate nu pun in pericol viata, sanatatea, siguranta alimentara, securitatea muncii si protectia mediului si sunt in conformitate cu legislatia sanitara, sanitar-veterinara si pentru siguranta alimentelor in vigoare.

Eliberarea acestui document se realizeaza in baza programului propriu de managementul calitatii, care este respectat pe intreg lantul de receptie/manipulare/ livrare. Produsele sunt autorizate la vanzare si se comercializeaza in Uniunea Europeana, fiind conforme legislatiei privind produsele alimentare, alimentele cu destinatie nutritionala speciala, dietetice si ECO. Produsele ECO sunt certificate la producator de organisme abilitate. Pe teritoriul Romaniei, Nutrivita SRL este distribuitor certificat ecologic prin Ecocert (RO-ECO-007). Certificatele sunt puse la dispozitie, gratuit, la cerere.

Produsele comercializate sunt in conformitate cu fisele de produs interne ale producatorului. Produsele nu sunt farmaceutice, contin doar ingrediente alimentare si nu contin substante medicale, alcool sau organisme modificate genetic.

Prezentul document insoteste factura/avizul de marfa si este valabil in conditiile respectarii instructiunilor stabilite de producator privind transportul, depozitarea si manipularea marfurilor, conform specificatiilor de pe ambalajul fiecarui produs.