TERMENI ŞI CONDIŢII

Accesul și utilizarea acestui Site sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesând și navigând pe acest site acceptați, fără limite și rezerve, aceste condiții și luați la cunștință că orice alte acorduri între Dvs. și administratorul site-ului, denumit în continuare NUTRIVITA sunt înlocuite prin prevederile prezentelor Condiții de Utilizare.

CONDIŢII DE UTILIZARE

1. Puteți descărca, afișa sau tipări datele din acest site, numite în continuare "Date" numai pentru uz personal, nu pentru unul comercial.

2. Veți copia și păstra fiecare indicație de drept de proprietate intelectuală menționată în datele pe care le descărcați. În același timp, nu aveți dreptul de a modifica, transmite, utiliza și reutiliza/reafișa conținutul acestui site în scopuri publice sau comerciale fără acordul scris al NUTRIVITA (incluzând aici texte, imagini, fișiere audio sau video). Se înțelege că toate elementele care figurează pe site se supun legii drepturilor de autor și nu se vor putea folosi în afara prezentelor condiții fără autorizarea NUTRIVITA. NUTRIVITA nu poate garanta că utilizarea datelor de pe acest site nu contravine drepturilor terților.

3. Cu excepția autorizării limitate rezultând din prezentele condiții, nici o licență și nici un drept de autor al NUTRIVITA sau al unui terț nu vă sunt acordate.

4. Site-ul poate conține sau face referință la mărci înregistrate, brevete, date private, tehnologii, procese, produse sau alte drepturi ale NUTRIVITA sau ale terților. Nici o autorizație sau drept asupra oricăruia dintre cele de mai sus nu vă sunt acordate.

5. În ciuda faptului că NUTRIVITA își ia precauții de a difuza informații exacte și la zi în cadrul acestui site, NUTRIVITA nu oferă nici o garanție referitoare la conținutul site-ului, care va fi considerat «ca atare». NUTRIVITA nu își asumă nici o responsabilitate implicită sau explicită în raport cu utilizarea acestui site sau conținutul său. În mod specific, NUTRIVITA nu este responsabilă de exactitatea, exhaustivitatea sau conformitatea datelor din acest site.

6. NUTRIVITA nu își asumă nici o responsabilitate și nu va fi răspunzătoare pentru nici o daună sau viruși care ar putea să vă afecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării acestui site, sau descărcării oricărui material, informații, text, imagini video sau audio de pe acest site.  NUTRIVITA își rezervă dreptul de a suspenda sau desființa acest site fără o notificare prealabilă a vizitatorilor.

7. NUTRIVITA are dreptul de a utiliza orice idee, concept sau tehnică conținută în orice comunicare pe care o adresați acestui site, în orice scop dorește, inclusiv pentru și fără a se limita la, dezvoltarea, fabricarea și marketingul produselor, utilizând aceste date.

8. Datele pot conține inexactități tehnice sau greșeli de scriere.  NUTRIVITA în calitate de proprietar al site-ului, își rezervă dreptul de a efectua modificări, corecții și ameliorări ale datelor, produselor și programelor descrise, în orice moment, fără preaviz.

9. Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri aflate în proprietatea sau operate de alte entități decât NUTRIVITA. Astfel de link-uri vă sunt furnizate pentru a le folosi numai dacă veți dori, accesul fâcându-se pe propria Dvs. răspundere. NUTRIVITA nu controlează și nu este răspunzătoare pentru conținutul și condițiile de confidețialitate sau securitate și de funcționalitatea acestor site-uri.

10. Deși NUTRIVITA poate, în mod ocazional, să modereze sau valideze discuțiile, părerile și exprimările de pe acest site, nu este obligată să o facă și nu își asumă nici o responsabilitate cu privire la eventualele lipsuri, erori sau infracțiuni de orice natură fie din conținutul, fie din proveniența acelor date. Este interzisă adresarea sau transmiterea oricăror date constituind o lipsă, o infracțiune sau care ar putea incita la un comportament susceptibil de încălcare a legii și a antrena responsabilitatea penală și civilă a autorului său. NUTRIVITA va coopera strâns cu autoritățile competente privind comunicarea identității persoanei care a inițiat asemenea date.

11. NUTRIVITA poate să modifice în orice moment prezentele condiții și să le actualizeze. Trebuie să respectați aceste modificări și, de aceea, trebuie să revizuiți periodic această pagină pentru a cunoaște condițiile actualizate.

12. Legăturile cu Site-ul NUTRIVITA sunt autorizate exclusiv pentru prima pagină. Legăturile de tip HyperText nu sunt autorizate fără consimțământul scris prealabil al NUTRIVITA.

13. Utilizarea site-ului NUTRIVITA de către site-uri sau elemente de site-uri ale terților nu este autorizată. Legăturile  "in-line"  sau orice alt procedeu ce vizează integrarea parților din acest site pe site-uri ale terților sunt de asemenea interzise.

14. Prețurile exprimate în acest site sunt în lei (RON) și conțin TVA. Prețurile nu includ transportul, care se percepe separat, în funcție de modalitatea de plată aleasă, adresa de livrare sau greutatea coletului. Toate constatările referitoare la integritatea coletului/coletelor se vor face în prezența agentului curierului/angajatului de la oficiul poștal prin întocmirea unui proces verbal constatator. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.