CHECURI

Checuri si prajituri fara lactoza foarte bune si delicioase, potrivite pentru persoanele cu intoleranta la lactoza. Cele mai bune deserturi le gasiti in aceasta categorie. Aceste prajituri sunt potrivite și pentru copii sau bebelusi. Practic potrivite pentru intreaga familie, deoarece nici nu vor sesiza ca nu contin lactoza, chiar va vor lauda pentru alegerea facuta. Deserturi potrivite pentru intoleranta la lactoza.


GERBLE FARA GLUTEN & LACTOZA MADLENE CU OU, 200g
16,31 LEI
23,30 LEI -30%
cu TVA
Prajituri fara gluten si fara lactoza, cu oua, destinate celor ce doresc sau sunt nevoiti sa consume produse fara gluten si/sau fara lactoza. Intoleranta la gluten se manifesta prin tulburari digestive (digestie dificila, probleme de tranzit, etc.) sau de alta natura (probleme de piele, etc.) Lant de productie garantat fara gluten. Gama Gerble fara gluten este recomandata de Asociatia Franceza a Intolerantilor la Gluten.
CEREAL FARA GLUTEN & LACTOZA MINICHEC CREMA CAPSUNI 210G
rating nici o recenzie
21,25 LEI
30,35 LEI -30%
cu TVA
Pandispan umplut cu crema de capsune, fara gluten si fara lactoza, adaptat persoanelor cu intoleranta la gluten si/sau lactoza. Destinate celor ce doresc sau sunt nevoiti sa consume produse fara gluten/fara lactoza. Intoleranta la gluten se manifesta prin tulburari digestive (digestie dificila, probleme de tranzit, etc.) sau de alta natura (probleme de piete, etc.). Lant de productie garantat fara gluten