NOUTATI

BJORG PALMIERI CU MIERE 100 G
9,90 LEI
cu TVA
BJORG ECO BISCUITI FOIETAJ PALMIER 100 g (2x6 biscuiti)  Descoperiti acesti biscuiti din foietaj cu textura usoara si crocanta. Pionier in Europa in fabricarea produselor ecologice, BJORG se angajeaza de 25 de ani sa promoveze Bio-nutritia: alimente ecologice din ingrediente selectionate si asociate pentru calitatile lor nutritionale. 
GERBLE NO GLUTEN MADLENA CU OU 200G
19,30 LEI
cu TVA
Prajituri fara gluten cu oua, destinate celor ce doresc sau sunt nevoiti sa consume produse fara gluten. Intoleranta la gluten se manifesta prin tulburari digestive (digestie dificila, probleme de tranzit, etc.) sau de alta natura (probleme de piete, etc.) Lant de productie garantat fara gluten. Gama Gerble fara gluten este recomandata de Asociatia Franceza a Intolerantilor la Gluten.
BJORG ECO CUBURI DE PUI PENTRU SUPA 6X11G
11,40 LEI
cu TVA
Nu sunt suficiente produse in stoc
Concentrat din carne de pui deshidratat ecologic sub formã de cuburi, fãrã sirop de glucozã, fãrã ulei de palmier, ideal pentru orice fel de mâncare. Amestecul bogat de carne de pui, legume şi mirodenii va asezona cu delicateţe toate reţetele dvs. Nu conţine conservanţi şi nici monoglutamat de sodiu, conform reglementãrilor în vigoare.