BATOANE ENERGIZANTE

Batoanele energizante se recomanda eforturilor sportive de rezistenta (> 1 ora), sau chiar in timpul activitatilor sportive preferate pentru evitarea oboselii. Batoanele Isostar High Energy au ca si componente de baza carbohidrati simpli dar si complecsi, care ofera un plus de energie in timpul efortului intens si sustinut. Sunt bogate in diverse vitamine (vezi lista de produse). Multumita cantitatilor mici de lipide sunt mai usor de diferat și de asimilat. Batonul Isostar Long Distance Energy este un produs ce este format din cereale sub forma de fulgi si diferite fructe uscate care confera gust de caise sau prune acestui baton. Acest amestec de carbohidrati simpli si complecsi, confera energie pentru a putea sustine un antrenament prelungit la o intensitate maxima. Acest baton este in special apreciat de sportivii de top pentru gustul sau deosebit. Batonul Isostar Cereal Max este special creat pentru a veni în intampinarea nevoilor nutritionale ale sportivilor.

ISOSTAR ENERGY BATON CIOCOLATA, 35g
rating nici o recenzie
7,75 LEI
cu TVA
Baton dietetic energizant invelit in ciocolata, bogat in carbohidrati, cu numai 2g de grasime/baton. Baton energizant cu gust de ciocolata de la Isostar potrivit nutritiei persoanelor active si foarte active care au nevoie de mai multe resurse de energie. Vitaminele ajuta la compensarea pierderilor datorate efortului fizic si la asimilarea carbohidratilor.
ISOSTAR BATON ENERGIZANT CU ANTIOXIDANTI MERISOARE, 40g
rating nici o recenzie
8,84 LEI
cu TVA
Nu sunt suficiente produse in stoc
Baton dietetic energizant, bogat in carbohidrati, cu numai 2g de grasime/baton.Vitaminele ajuta la compensarea pierderilor datorate efortului fizic si la asimilarea carbohidratilor. Indicat in alimentatia si nutritia sportivilor periodica sau chiar zilnica, in functie de efortul fizic sustinut.