Marci

BALVITEN
BALVITEN
Din 2007 Balviten este marca nr. 1 in Europa de Est pentru preparate Fara Gluten. Sanatatea clientilor este pe primul plan, de aceea Balviten implementeaza in cele doua fabrici ale sale 100% certificate fara gluten, cele mai noi tehnologii pentru produse gustoase, sanatoase si accesibile. Toate produsele de panificatie sunt ambalate intr-o camera sterila. Va propunem produse de panificatie gustoase, accesibile, biscuiti si premixuri de fainuri pentru preparate delicioase in bucataria fara gluten.
BETTR
BETTR

Gustările tocmai au devenit mai bune – alternativa nevinovată a unei gustări irezistibile. Ești în căutarea unei gustări delicioase pe care să o savurezi, atunci ai venit exact unde trebuia!

BIO JUNIOR
BIO JUNIOR

Prima marcã româneascã de produse BIO pentru copii, se îmbogãțeşte cu o gamã de biscuiţi plini cu energie. În variante hrãnitoare, delicioase, fãrã coloranți și fãrã conservanţi pentru un plus de nutrienţi, noile gustãri își vor gãsi cu ușurinţã locul în pachețelul de şcoalã şi în gustãrile copiilor activi.  

BJORG
BJORG

Pionier in Europa in fabricarea produselor ecologice, BJORG se angajeaza de 25 de ani sa promoveze Bio-nutritia: alimente ecologice din ingrediente selectionate si asociate pentru calitatile lor nutritionale.

BORN WINNER
BORN WINNER

BATOANE PROTEICE

DI LEO
DI LEO

Produsele Di Leo sunt realizate cu grijă și pasiune în inima Italiei, unde fiecare mușcătură este o combinație perfectă între gust și nutriție.

 

Savurează bunătatea naturală a biscuiților Vivisano, creați meticulos pentru a-ți satisface pofta, fără a compromite sănătatea. Indiferent dacă cauți un snack satisfăcător sau o gustare sănătoasă, biscuiții Vivisano sunt aliatul perfect pentru fiecare ocazie.

 

Experimentează armonia perfectă a gustului și bunăstării cu ingrediente selectate cu atenție!

 

DRAGON SUPERFOODS
DRAGON SUPERFOODS

Dragon Superfoods reprezintã o  categorie specială de alimente găsite în natură și sunt îmbogãţite cu proprietăți nutriționale și de îmbunătățire a sănătății.

FILET BLEU
FILET BLEU

Un gust pentru inovație!

FIREGY
FIREGY

Batoane din fructe pe bază de curmale cu ingrediente 100% naturale. 

ICHOC
ICHOC

iChoc – preferatele vegane & organice ale persoanelor care doresc să savureze o tabletă pe bază de plante dar îndrăgesc gustul ciocolatelor clasice cu lapte.

Cu o abordare inovatoare și responsabilă, iChoc oferă o gamă variată de tablete vegane, realizate exclusiv din ingrediente de cea mai înaltă calitate, provenite din surse sustenabile. Tabletele iChoc sunt produse “fair trade”, gustoase și sănătoase, iar ambalajele nu conțin plastic.

Puteți să savurați o tabletă delicioasă și să contribuiți în același timp la conservarea mediului înconjurător. Nu sună uimitor?!

Nu ne place uleiul de palmier! De aceea toate sortimentele din gama iChoc nu conțin ulei de palmier.

Descoperă lumea iChoc, unde pasiunea pentru ciocolată întâlnește inovația și responsabilitatea. Încercați-le acum!

 

LAGO
LAGO

Cu o experiență de peste 50 de ani în industria cofetăriei, brandul Lago s-a născut din pasiunea artizanală a fondatorului Gastone Lago. Compania este cunoscută pentru abilitatea sa de a recrea aroma și gustul produselor artizanale folosind expertiza tehnică avansată. În anii '70, Lago și-a adaptat oferta pentru a satisface nevoile noilor consumatori, napolitana devenind un simbol al deliciului. Valorile care au ghidat progresul companiei Lago, cuprind: calitate, viziune, inovație, dedicare și varietate.

RUSANI
RUSANI

Gustare delicioasa si sanatoasa, din fructe uscate, migdale si condimente. Ideala pentru o gustare rapida intre mese sau chiar inlocuitor de masa.