Marci

BALVITEN
BALVITEN
Din 2007 Balviten este marca nr. 1 in Europa de Est pentru preparate Fara Gluten. Sanatatea clientilor este pe primul plan, de aceea Balviten implementeaza in cele doua fabrici ale sale 100% certificate fara gluten, cele mai noi tehnologii pentru produse gustoase, sanatoase si accesibile. Toate produsele de panificatie sunt ambalate intr-o camera sterila. Va propunem produse de panificatie gustoase, accesibile, biscuiti si premixuri de fainuri pentru preparate delicioase in bucataria fara gluten.
BIO JUNIOR
BIO JUNIOR

Prima marcã româneascã de produse BIO pentru copii, se îmbogãțeşte cu o gamã de biscuiţi plini cu energie. În variante hrãnitoare, delicioase, fãrã coloranți și fãrã conservanţi pentru un plus de nutrienţi, noile gustãri își vor gãsi cu ușurinţã locul în pachețelul de şcoalã şi în gustãrile copiilor activi.  

BJORG
BJORG

Pionier in Europa in fabricarea produselor ecologice, BJORG se angajeaza de 25 de ani sa promoveze Bio-nutritia: alimente ecologice din ingrediente selectionate si asociate pentru calitatile lor nutritionale.

BORN WINNER
BORN WINNER

BATOANE PROTEICE

DRAGON SUPERFOODS
DRAGON SUPERFOODS

Dragon Superfoods reprezintã o  categorie specială de alimente găsite în natură și sunt îmbogãţite cu proprietăți nutriționale și de îmbunătățire a sănătății.

FIREGY
FIREGY

Batoane din fructe pe bază de curmale cu ingrediente 100% naturale. 

RUSANI
RUSANI

Gustare delicioasa si sanatoasa, din fructe uscate, migdale si condimente. Ideala pentru o gustare rapida intre mese sau chiar inlocuitor de masa.