Marci

BIO JUNIOR
BIO JUNIOR

Prima marcã româneascã de produse BIO pentru copii, se îmbogãțeşte cu o gamã de biscuiţi plini cu energie. În variante hrãnitoare, delicioase, fãrã coloranți și fãrã conservanţi pentru un plus de nutrienţi, noile gustãri își vor gãsi cu ușurinţã locul în pachețelul de şcoalã şi în gustãrile copiilor activi.  

BJORG
BJORG

Pionier in Europa in fabricarea produselor ecologice, BJORG se angajeaza de 25 de ani sa promoveze Bio-nutritia: alimente ecologice din ingrediente selectionate si asociate pentru calitatile lor nutritionale.

DRAGON SUPERFOODS
DRAGON SUPERFOODS

Dragon Superfoods reprezintã o  categorie specială de alimente găsite în natură și sunt îmbogãţite cu proprietăți nutriționale și de îmbunătățire a sănătății.

SARIALIS
SARIALIS

De la crearea companiei la sfârșitul anilor '80, aceasta a reușit să devină un punct de referință pentru controlul greutății în sectorul alimentar datorită activității în curs de desfășurare în departamente de marketing și cercetare și dezvoltare.

Gama de napolitane din cereale cu multivitamine glazurate cu ciocolatã albã, neagrã sau cu lapte este placerea ta nevinovatã având fiecare napolitana in parte mai puţin de 100kcal. A avea grijă de tine şi a ţine  o dietă sănătoasă și echilibrată nu trebuie să insemne renunțarea la mesele gustoase și nici că aceste produse nu pot fi găsite la supermarketul de lângã tine.

TARTEX
TARTEX

Când Tartex a venit cu ideea primei paste tartinabilã pe bază de legume în urmă cu 60 de ani, a fost stabilită o piatră de hotar pentru mâncarea vegetariană. Mulți alții au urmat pe urmele povestii lor de succes de atunci și continuă să o facă și astăzi. Folosesc în permanență flerul și creativitatea inovatoare pentru a dezvolta noi produse și rețete care sunt atât de ușor de digerat și cu un gust incredibil. Produsele sunt un rãsfãţ pentru clienții care cer mai mult și refuză să facă compromisuri atunci când vine vorba despre calitatea alimentelor.