„FĂRĂ e mai bine!”

Oare tot ce este gustos fie e interzis, fie ne face rău, fie îngrașă? Azi, când suntem înconjurați de mii de opțiuni alimentare, mai mult ca oricând zicala „mai puțin e mai mult” în alimentație este adevărată. Iată de ce FĂRĂ este noul trend în nutriție! Îți propunem o selecție gourmet de produse fără zahar, sare, grăsimi, lactoză sau gluten. Mai multe alternative sănătoase și gustoase pe www.nutrivita.ro.

1. FĂRĂ… zahăr

Astăzi consumăm de 2-3 ori mai mult zahar decât necesarul zilnic, fapt ce duce la obezitate, diabet și boli cardiovasculare. Cu formulă patentată, Glucoregul, gama specializată de produse fără zahăr Gerblé, determină o curbă glicemică inferioară consumului de produse obişnuite, ajutându-ne sa diminuăm consumul de zahăr zi de zi.

Gerblé Glucoregul Îndulcitor vegetal, 45g

Primul îndulcitor vegetal pe bază de extract de Stevia Rebaudiana, cu -90%kcal. 1 linguriță de îndulcitor vegetal înlocuiește 1 linguriță de zahăr, la numai 2kcal.

Gerblé Ciocolată Fara Zahar Adăugat, diverse sortimente, 80g

Poftă de ciocolată neagră? Ai la dispoziție două variante delicioase, cu conținut redus de zaharuri. Poți alege între varianta simplă, cu cacao, sau cea cu lapte.  4 pătrățele = cca 40 kcal.

2. FĂRĂ… gluten și lactoză

Te-ai întrebat vreodată de ce vedete precum Gwyneth Paltrow sau Novak Djokovic sunt fani dietă fara gluten? Ei bine, lipsa glutenului îmbunătățește digestia și asigură o stare de bine. Am selectat pentru voi doua snack-uri care pot fi consumate fără teama unei reacții alergice sau a disconfortului abdominal.

Gerblé Fără Gluten și Lactoză Fursec Cacao, 160 g

Bucură-te de fursecuri delicioase cu cacao si pepite de ciocolată, fără gluten, potrivite pentru întreaga familie.

Gerblé Fără Gluten Mini-checuri cu cremă cacao-alune,

Simți că este momentul potrivit pentru o pauză dulce? Răsfață-te cu o specialitate pufoasă umplută cu cremă de alune și cacao, fără gluten.

3. FĂRĂ… stres oxidativ

Când facem sport, corpul nostru este supus unui stres oxidativ ce duce în timp la îmbătrânirea celulelor și scăderea rezistenței în fața agresiunilor din mediul exterior. De aceea, protecția cu antioxidanți este esențială!

Isostar Hydrate&Perform Pudră cu antioxidanţi şi merişoare, 400 g

Pudră pentru băutură de rehidratare şi energizare, cu antioxidanţi esenţali pentru protecţia celulară, carbohidraţi simpli pentru a-ţi oferi energie în timpul efortului fizic şi un mix de vitamine şi minerale pentru refacerea echilibrului electrolitic.

Isostar High Energy Baton energizant antioxidanti si merişoare, 40g

Baton dietetic energizant, bogat în carbohidraţi, cu numai 2g de grăsime/baton.Vitaminele ajută la compensarea pierderilor datorate efortului fizic şi la asimilarea carbohidraţilor.

Isostar Energy Booster Gel energizant cu antioxidanţi, 5x20g

O explozie de energie, în noul gel energizant cu merişoare şi antioxidanţi. Textură lichidă şi format practic (tub), uşor de transportat şi consumat chiar în timpul efortului sportiv.

4. FĂRĂ… kilograme în plus O siluetă armonioasă înseamnă un stil de viaţă sănătos: mişcare zilnică, minim 2l de lichide neîndulcite şi alimente bogate în nutrienţi. Şi nu în ultimul rând, mese regulate. Când nu ai timp să iei masa, încearcă Gerlinéa înlocuitori de masă pentru controlul greutăţii. Produse complete şi echilibrate, cu 12 vitamine, 11 minerale și cu minim 20% proteine

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>