GERBLE FARA GLUTEN FURSEC CACAO, 160 g

3175681054660

14,70 lei

Fursecuri de cacao fara gluten, pepite de ciocolata de la Gerble, 160g - Biscuiti dietetici potriviti pentru cei care doresc sau trebuie sa consume alimente fara gluten. Intoleranta la gluten poate fi resimtitia printr-o digestie dificila, probleme de tranzit, etc.) sau de alta natura (probleme de piele). Lant de productie garantat 100% fara gluten.

Biscutii Gerble fara gluten sunt recomandati cu caldura de catre Asociatia Franceza a Intolerantilor la Gluten.

Ingrediente: proteine din lapte, amidon de porumb si orez, fulgi de cartofi, dextroza, arome zahar, oua pasteurizate, pudra de cacao 5%, pepite de ciocolata 5% (zahar, masa de cacao, emulsificator: lecitina de soia, aroma), faina de orez, margarina (uleiuri si grasimi vegetale nehidrogenate, apa, sare, emulsificatori: esteri citrici de mono si digliceride de acizi grasi, acidifiant: acid citric, aroma, colorant: betacaroten), agent de ingrosare: pudra de ou, sirop de glucoza, guma de guar, agent de crestere: fosfat disodic si carbonat acid de sodiu. Trebuie pastrati la un loc uscat si racoros.

Recenzii

Nota 
2017-10-21

delicios

Biscuiti foarte buni , satiosi , perfecti pentru gustari sau la cafea.

Scrie propria părere !

Scrie o recenzie

GERBLE FARA GLUTEN FURSEC CACAO, 160 g

GERBLE FARA GLUTEN FURSEC CACAO, 160 g

Fursecuri cu ciocolata fara gluten, foarte delicioase si potrivite pentru intreaga familie. Savurati cu placere biscuiti fara gluten si fursecuri de la Gerble, producator de top al alimenteleor pentru persoanele cu intoleranta alimentara.

Scrie o recenzie