Tăiței Fără Gluten

Cantitate / Porție: 400g tăiței proaspeți (4 porții)
Vegan / Fără gluten: fără gluten, fără drojdie, fără grâu, fără lactoză
Timp de preparare: cca. 20 minute

Tăiței Fără Gluten – Bauckhof

INGREDIENTE

320g Mix de Făină Universal Bauckhof
4 linguri + câțiva stropi ulei de măsline
4 ouă
4 linguri apă

PREPARARE

  1. Toate ingredientele se frământă într-un aluat
    omogen. Se presară făină pe suprafața de lucru, iar aluatul se întinde cu un sucitor.
  2. Dacă aluatul este prea umed, se mai adaugă mix de făină. Aluatul de tăiței se taie după preferință. Se fierb în apă cu sare și puțin ulei timp de 5 minute.

SFATURI

Rețeta este potrivită și pentru foi de lasagna.
Se pot servi cu sos de roșii aromat sau cu pesto de busuioc proaspăt.

POFTĂ BUNĂ!

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>