CIOCOLATA, NOUA TA PLĂCERE NEVINOVATĂ

Gerlinéa – specialistul tău în controlul greutăţii – continuă să te încânte prin noutăţile sale, ce vin în completarea gamei variate de produse, gusturi şi tipuri de pachete, pe care Gerlinéa le pune de 20 de ani în slujba dietei  echilibrate şi sănătoase, pentru o siluetă de invidiat.

Alege dieta Gerlinéa potrivită ţie. Alege să ai zilnic la îndemână o porţie delicioasă de sănătate şi controlul absolut al greutăţii, de la substitutele de masa Gerlinéa (shake cu ciocolată şi batoane delicioase în format 1, 3 sau 6 mese, cu ciocolată delicioasă, cereale şi fructe), până la concentratele naturale din plante pentru arderea grăsimilor, drenare şi detoxifiere.

Produsele Gerlinéa sunt bogate în proteine, au vitamine şi minerale, compoziţia lor sănătoasă fiind reglementatã de legi europene adoptate de Agenția Europeanã pentru Securitatea Alimentelor (EFSA), care, în urma a numeroase studii clinice si date stiintifice, a confirmat eficienţa utilizãrii substitutelor de masă bogate în proteine în curele de slãbire.

Gerlinéa, expertul european în managementul greutãţii tale corporale, te ajută să slăbeşti sau să îţi menţii greutatea ideală printr-un regim de viață echilibrat, sănătos şi inteligent.

Controlează-ţi greutatea cu noile substitute sănătoase pentru masă de la Gerlinea:

GERLINEA BATOANE DE CIOCOLATĂ, INLOCUITOARE DE MASĂ PENTRU CONTROLUL GREUTĂŢII

În cadrul unui regim hipocaloric, înlocuirea zilnică a unei mese, cu batoanele dietetice Gerlinéa înlocuitor de masã  îţi permite sã gestionezi eficient kilogramele, zi de zi, fie că vrei să îţi menţii greutatea, să slăbeşti sau să compensezi un exces culinar.

Descoperă formatele pentru 1, 3 sau 6 mese, hipocalorice, bogate în proteine, cu vitamine şi minerale pentru vitalitate și echilibru în dietă și o cantitate optimă de glucide și lipide. Conţinând de 3,5 ori mai multe proteine si de 2 ori mai multe fibre decat batoanele de ciocolată obisnuite, 2 batoane Gerlinéa reprezintă echivalentul caloric şi hrănitor al unei mese, la numai cca 200 kcal/masa.

SHAKE PROTEIC DE CIOCOLATĂ, 150g + SHAKER,

Pentru zilele când eşti pe fugă şi ai un program extrem de încărcat,  alege un înlocuitor de masă hipocaloric, bogat în proteine și uşor de băut oriunde şi oricând.

Destinat pierderii kilogramelor în plus, înlocuirii unei mese sau compensării unui exces culinar, noul milk-shake Gerlinéa cu aromă de ciocolată este o gustare delicioasă  şi sănătoasă.

Bogat in proteine ce contribuie la menţinerea masei musculare, cu vitamine si minerale, shake-ul Gerlinéa este un savuros, inteligent şi accesibil inlocuitor de masa.

Se prepară cu  lapte degresat sau băuturi vegetale  şi, pentru variaţie, poate  fi consumat fie rece, fie încălzit.

***

Alege soluţiile naturale Gerlinéa pentru pierderea sănătoasă în greutate:

CONCENTRATELE DIN PLANTE GERLINEA:

Indiferent dacă ţi-ai propus să topeşti depozitele de grăsimi, să faci o detoxifiere sau să scapi de kilogramele în plus, expertul tău în managementul greutăţii Gerlinéa îţi vine în întâmpinare cu  suplimente alimentare concentrate pe bază  de plante.

Alege solutiile naturale şi extrem de eficiente de slăbit:  Gerlinéa Ardere Grasimi, 500ml, şi pentru eliminarea apei în exces din organism şi slăbirea în centimetri în zonele afectate: Gerlinea Acqua Drainer Express, 500ml.

***

Sfaturile Gerlinea pentru un stil de viaţă sănătos:

Adoptă o alimentație variată si echilibrată și bea suficiente lichide neîndulcite (apă, ceai) în fiecare zi. De asemenea, o activitate fizică regulată de cel puțin 30 de minute pe zi este benefică pentru un bun tonus psihic şi fizic.

Pierderea in greutate se obține în cadrul unui regim alimentar hipocaloric, cu un conținut ridicat de proteine (pentru păstrarea masei musculare) si un mix de vitamine si minerale (pentru echilibru nutrițional și vitalitate chiar și la dietă). Dieta propusă nu se recomandă a fi urmată mai mult de 3 săptămâni fără avizul medicului.

Un regim hipocaloric nu ar trebui să fie efectuat fără aviz și supraveghere medicală de către femeile însărcinate sau care alăptează, copii, adolescenți sau persoanele în vârstă.

Gerlinéa te ajută să îţi controlezi greutatea în mod simplu, flexibil, sănătos, zi de zi. Află toate noutăţile şi surprizele pe care Gerlinéa ţi le-a pregătit, online, pe nutrivita.ro/produse/gerlinea-12 şi pe facebook.com/GerlinéaRomania.

Produsele tale preferate Gerlinéa sunt disponibile în toate lanţurile de hipermarketuri din București şi din ţară, la raioanele de produse BIO-dietetice.

***

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>