BAUCKHOF BIO FAINA DE SOIA FARA GLUTEN, 350 g

BAUCKHOF BIO FAINA DE SOIA FARA GLUTEN, 350 g

13,80 LEI
cu TVA
  • Plata prin Card Visa/Mastercard, OP sau Ramburs Plata prin Card Visa/Mastercard, OP sau Ramburs
  • Transport Gratuit la comenzi peste 149 lei Transport Gratuit la comenzi peste 149 lei
  • Livrare Rapidă din stoc Livrare Rapidă din stoc

Descriere

BAUCKHOF BIO Faina de soia FARA GLUTEN, 350g.

Faina din soia prajita bio, destinata celor ce doresc sau sunt nevoiti sa consume produse fara gluten. Intoleranta la gluten se manifesta prin tulburari digestive (digestie dificila, probleme de tranzit, etc.) sau de alta natura (probleme de piete, etc.). Poate fi utilizata in preparate de brutarie, patiserie sau ca substitut de ou (1 lingura de faina cu 2 linguri de apa pentru 1 ou inlocuit). Lant de productie garantat fara gluten, fara coloranti, fara conservanti. Produs certificat ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7).

Ingrediente: faina de soia* prajita. *Ingrediente provenite din agricultura ecologica.

Sugestii de utilizare: Briose de soia fara gluten. Ingrediente uscate: 100g de faina de soia, 80g de amidon de porumb, 60g faina de malai, 60g zahar, 3 lingurite de praf de copt, 1 baton de vanile sau esenta, un praf de sare. Ingrediente umede: 235ml lapte de soia, 180g piure de fructe (optional). Preparare: preincalziti cuptorul la 200°C. Amestecati intr-un vas toate ingredientele uscate si in alt vas ingredientele umede. Incorporati ingredientele uscate in cele umede si amestecati pana la obtinerea unui aluat suplu. Puneti in 12 forme de briose si coaceti la 200°C, timp de cca 25 minute. Decorati dupa gust.

Valori nutritionale/100g: Valoare energetica –  1822kJ/ 436 kcal; Grasimi (g) – 20,9 Din care saturate (g) - 3,3; Glucide (g) – 12,5 Din care zaharuri (g) - 5,4; Fibre alimentare (g) – 10; Proteine (g) – 44,5; Sare (g) – <0,03. 

Fisa tehnica

4015637822921
0.37 kg
6 Produse

Recenzii

Apasa aici pentru a scrie o recenzie