Alimentatie echilibrata pentru intreaga familie cu Cereal BIO

O alimentatie echilibrata si sanatoasa este esentiala pentru buna functionare a organismului la orice varsta, cu atat mai mult pentru cei mici. Aflati in plin proces de crestere, echilibrul lor alimentar trebuie urmarit cu grija.

Si pentru ca peste zi nu putem fi tot timpul alaturi de ei, micul dejun si gustarile le putem alege in asa fel incat sa le asigure toti nutrientii necesari pe parcursul zilei. Dimineata, la trezire, dupa ce organismul „a postit” timp de cca 10 ore, micul dejun trebuie sa reprezinte o masa consistenta, cu aport de minim 25% din necesarul zilnic de energie.

Cereal Bio, una dintre cele mai vechi game de produse BIO certificate din Europa (lansata in Franta in anii ’70) ne vine in ajutor si ne ofera o gama diversificata de produse potrivite atat pentru micul dejun, cat si pentru micile gustari numai bune de pus in ghiozdan.  Gustul savuros (nu e usor sa obtii un produs gustos fara aditivi alimentari), formatele practice (biscuitii sunt ambalati in portii individuale in cutie) si faptul ca nu contin coloranti si conservanti, aspect foarte important mai ales cand vorbim de alimentatia copiilor, te vor convinge ca produsele Cereal Bio reprezinta alegerea ideala pentru portia zilnica de sanitate.

Cum pregatim un mic dejun complex si echilibrat? Cereal BIO ne propune cateva variante:

  1. Cereale cu lapte – Adesea alegerea preferata a celor mici. Te vor ajuta sa pregatesti un mic dejun pe care orice copil il va savura cu pofta, asigurandu-si aportul de glucide, fibre si proteine atat de necesare organismului pe parcursul zilei.  Nu recomandam mai mult de 2 zile/ saptamana, pentru a pastra un echilibru in alimentatie!
  2. Iaurt cu Musli sau Granola – Ce ne aduce in plus Amarantul? O bogatie de antioxidanti, minerale, fibre si fier recomandata in combaterea anemiei si dezvoltarea frumoasa si armonioasa a copiilor. Nu degeaba este supranumit “Regele Cerealelor”.
  3. O cana cu lapte si o briosa – un mic dejun echilibrat si un zambet de inceput de zi pentru membrul preferat al familiei  – copiii vor adora briosele Cereal Bio cu ou si faina de grau spelta.
  4. Paine secara – ovaz- in/secara – floarea soarelui – aceasta paine nordica din secara, imbogatita cu seminte este elementul care completeaza masa preferata a intregii familii, fie ca vorbim de o omleta delicioasa, de oua posate sau de tartine cu somon si branza proaspata ori o pasta de avocado cu branza.
  5. Biscuiti/Paleuri Cereal Bio (Miere-lamaie, Ciocolata, etc.) – pot fi o alegere inteleapta atat ca gustare pregatita in ghiozdan pentru pause, cat si alaturi de fructe sau un produs lactat la micul dejun.
SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>