Produse ECO

Produsele BIO si termenul de BIO in sine a aparut foarte recent in vocabularul fundamental, cel folosit de oamenii de rand aproape zilnic. Acesta se refera la modul de preparare al unor produse sau alimente, modul de pregatire al acestora si în special la ingredientele din care sunt facute. Astfel acestea trebuie sa fie doar naturale, regasite in natura, crescute natural, fara agenti chimici care sa le influenteze evolutia in vreun fel. Mai multe produse BIO aici.

GERBLE BIO BISCUITI MIGDALE-MERISOARE 132g
14,90 LEI
cu TVA
Cu peste 80 de ani de experienta in dietetica naturala, Gerble propune in gama sa BIO retete savuroase, cu continut redus de zahar, sare si grasimi comparativ cu media biscuitilor disponibili pe piata, cu garantia ingredientelor din agricultura ecologica. Acest produs are cu 39% mai putine zaharuri, 80% mai putine grasimi saturate si -52% sare comparativ cu media biscuitilor similari din piata. Sursa de fibre.
GERBLE BIO BISCUITI CIOCOLATA-MAC 120g
15,90 LEI
cu TVA
Cu peste 80 de ani de experienta in dietetica naturala, Gerble propune in gama sa BIO retete savuroase, cu continut redus de zahar, sare si grasimi comparativ cu media biscuitilor disponibili pe piata, cu garantia ingredientelor din agricultura ecologica. Acest produs are cu 36% mai putine zaharuri si  63% mai putine grasimi saturate comparativ cu media biscuitilor similari din piata. Sursa de fibre.
GERBLE BIO BISCUITI GHIMBIR-LAMAIE 132g
14,90 LEI
cu TVA
Cu peste 80 de ani de experienta in dietetica naturala, Gerble propune in gama sa BIO retete savuroase, cu continut redus de zahar, sare si grasimi comparativ cu media biscuitilor disponibili pe piata, cu garantia ingredientelor din agricultura ecologica. Acest produs are cu 43% mai putine zaharuri, 80% mai putine grasimi saturate si -32% sare comparativ cu media biscuitilor similari din piata
CEREAL BIO TARTINE PORUMB - ORZ 145G
20,20 LEI
cu TVA
Tartine crocante cu faina de porumb prefiert*78%, faina de orz* 13.5%,, faina de orez*,zahar brun de trestie*, sare de mare. *Ingrediente provenite din agricultura ecologica. Produsul nu contine conservanti si coloranti in conformitate cu reglementarile in vigoare. Fie pentru micul-dejun sau ca inlocuitor de paine, aceste tartine se pot consuma in orice moment al zilei fiind bogate in fibre.