Regulament
 
 
Cumpãrã în perioada 01.06 – 15.08.2021 orice produs Bio Junior, înscrie bonul pe www.nutrivita.ro/premiibiojunior sau trimite obligatoriu codul BIO prin sms la 1751 (numãr cu tarif normal) şi poți câştiga prin tragerea la sorți din 19 august 2021, unul din cele 40 de premii pentru o vacanțã activã sau Marele Premiu - o bicicletã Giant XTC 24" Junior!
 
 
Înscrie-te cu şansa de a câştiga!

Valoarea totalã a premiilor este de 6.198,60lei (TVA inclus). Pãstreazã documentul oficial original pentru validare. Regulamentul campaniei şi mai multe detalii sunt disponibile gratuit pe www.nutrivita.ro

Dublu pentru România

Raisa și Alexia Drăghici, 10 ani, sunt gemenele minune ale tenisului de câmp din România, având deja un palmares bogat în competițiile interne de profil. Adorã cerealele Bio Junior la micul dejun, pentru mai multã energie înainte de antrenamente. Le poți urmãri în competiții sau la antrenament pe:

 

Performanță în ciclism

Tudor Filip, 9 ani, practicã de doi ani ciclismul de performanțã, sub atenta supraveghere a tatãlui sãu, Alex Filip, Campion European de Raliu. Iubeşte sã se antreneze pe şosea dar şi pe potecile accidentate de pãdure. Îi poți urmãri performanțele pe:

 

Baschet de top

Horia Pãsat, 12 ani, baschetbalist legitimat la Clubul Dan Dacian. Practicã acest sport de 6 ani şi se antreneazã 12 ore pe sãptãmânã, iar în vacanțã minim 2 ore în fiecare zi. Când nu joacă baschet, iese la fotbal cu prietenii, merge cu bicicleta sau face drumetii , iar iarna schiază. Urmărește-i vacanța activă pe:

Bike Tricks

David Moisescu, 14 ani, iubeşte adrenalina. Iarna practicã schiul şi snowboardul iar în restul anului face acrobații cu skate-ul sau BMX-ul. O alta pasiune o reprezinta acrobațiile cu trotineta, fiind și câștigătorul unei competiții locale de profil în 2019. Îl poți urmãri pe:

   
 
 

DESCOPERÃ GUSTARILE BIO!