ISOSTAR ACTIFOOD GEL EXOTIC, 90 g Mărește

ISOSTAR ACTIFOOD GEL EXOTIC, 90 g

3175681126046

11,00 lei

ISOSTAR ACTIFOOD GEL - Concentrat energizant Exotic, 90g -Concentrat energetic pentru efort fizic, cu aport crescut de glucide, bogat in vitaminele C, E si sursa de vitamina B1, adaptat nevoilor sportivilor amatori sau de performanta, in timpul efortului fizic sau in conditii climaterice deosebite. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos. Pentru performante optime, se recomanda consumul in asociere cu bautura izotonica Isostar.

Ingrediente:sirop de glucoza, apa, preparat pe baza de mar 20% (mar, zahar, apa, suc de lamaie si de mar concentrate, amidon, aroma), bucati de mar deshidratat 4% (mar, crema de orez), agent de ingrosare: pectina, vitaminele C, E, B1, arome conservant: dioxid de sulf.

A se pastra la loc uscat si racoros.

Recenzii

Scrie o recenzie

ISOSTAR ACTIFOOD GEL EXOTIC, 90 g

ISOSTAR ACTIFOOD GEL EXOTIC, 90 g

Avand o formula ultra-energizanta (97% din energie din glucide), si un continut ridicat devitamineleC(diminuarea oboselii),E(protectie antioxidanta) siB1(vitamina energiei), gelulActifood este aliatul nr.1 in sporturile de anduranta precum ciclismul, triatlonul, alergarea.

Scrie o recenzie

30 alte produse din aceeași categorie: