Negresă cu Zmeură și Cremă de Brânză

Negresă cu Zmeură și Cremă de Brânză – Bauckhof
Vegan / Fără glutenFără gluten
AlergeniLactoză
Timp de preparare15min
Timp de coacere25-30min
Ingrediente1 pachet Bauck Brownies
200g unt moale
2 ouă
50ml lapte

200g cremă de brânză, natur
1 lingură lapte
60g zahăr
2 linguri amidon

1 mână de zmeură proaspătă
Preparare1. Aluatul se prepară conform instrucțiunilor, adăugând 50ml lapte.
2. 2/3 din aluat se pun într-o tavă de copt de 20x20cm. Ingredientele pentru crema de brânză se amestecă, apoi totul se întinde ușor pe aluatul din tavă.
3. Zmeura se adaugă peste cremă, apoi se pune restul de aluat deasupra.
4. Se preîncălzește cuptorul la 175°C pe funcțiunea cu încălzire superioară și inferioară, iar tava se așază pe raftul din mijloc. Se lasă la cuptor timp de 30min.
Sfat / Pont / VarianteNegresa poate fi preparată și cu fructe de pădure congelate. În acest caz, timpul de coacere se prelungește cu aprox. 5min.

POFTĂ BUNĂ!
SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>