Impreuna pentru poporul Ucrainean!

Alaturi de lumea intreaga suntem martori, de cateva saptamani, la o catastrofa umanitara de proportii, nemaintalnita in ultimele 5 decenii in Europa. Vecinii si semenii nostri au nevoie de ajutor pentru a se refugia din calea razboiului si a-si salva familiile.

In anul 2022, dupa doi ani de pandemie, sute de mii de oameni  au fost nevoiti sa-si abandoneze locuintele, bunurile si pe cei dragi pentru a-si  proteja viata. De neimaginat pentru multi dintre noi. O drama de proportii la care putem asista cu mainile in san, ca la un spectacol macabru sau ne putem implica.

La Nutrivita am ales a doua varianta. Un prim transport de alimente din sortimentul nostru, in valoare de aproximativ 9.000 lei, a ajuns la inceputul lunii martie catre Crucea Rosie Romana, organizatie non-profit internationala ce gestioneaza impecabil situatia din zonele de granita sau din centrele de refugiati sau ajuta poporul civil ucrainean aflat sub asediu.

Va invitam sa va implicati si voi!

Va multumim pentru implicare si va dorim pace si liniste!

Echipa Nutrivita.ro

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>