150 de lei vouchere aniversare pentru tine!

Anul acesta aniversăm 15 ani de activitate în importul și distribuția în România a produselor dietetice și BIO. Deși consumul de alimente sănătoase a luat avânt în special în ultimii 5 ani, pentru noi a fost o prioritate încă de la început să oferim clienților si consumatorilor nostri posibilitatea de a achiziționa produse de calitate, de la cei mai renumiți și experimentați producători din Europa, la un preț corect.

De aniversarea noastră, noi îți oferim ție cadouri!
Pentru că ești client Nutrivita, îți oferim 6 vouchere în valoare totală de 150 de lei, pe care le poți utiliza pentru a te răsfăța cu produsele preferate sau, de ce nu, să încerci tot ceea ce-ți face cu ochiul. Fiecare voucher se poate utiliza o singură dată. Reducerile sunt valabile până la 31.12.2022 și se aplică inclusiv prețurilor deja reduse în diferite alte promoții. Acum e mai ușor să faci primii pași către un stil de viață sănătos!

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>