BAUCKHOF BIO FULGI DE PORUMB, FARA GLUTEN, 325 g
Nou

BAUCKHOF BIO FULGI DE PORUMB, FARA GLUTEN, 325 g

22,20 LEI
cu TVA
rating No review at the moment
  • Plata prin Card Visa/Mastercard, OP sau Ramburs Plata prin Card Visa/Mastercard, OP sau Ramburs
  • Transport Gratuit la comenzi peste 169 lei Transport Gratuit la comenzi peste 169 lei
  • Livrare Rapidă din stoc Livrare Rapidă din stoc

Descriere

Fulgi de porumb fără gluten de calitate organică, Demeter. Fulgii sunt rulați în mod tradițional și rămân crocanți mai mult timp. Acestia provin din porumb cultivat si procesat controlat fara gluten. Majoritatea persoanelor cu intoleranta la gluten pot include porumbul in dieta lor. Fulgii de porumb Bauckhof sunt foarte crocanti si rezista mai mult in lapte pana sa se inmoaie.

Ingrediente:  porumb* integral fara gluten 90%, zahar brut din trestie*, sirop de orez*, sare de mare*.*Ingrediente provenite din agricultura ecologica. Provenienta ingrediente UE. Imaginea de pe fata pachetului este sugestie de prezentare.

Valori nutritionale/100g: Energie - 1475kJ/ 348 kcal; Grasimi (g) – 1,0 Din care acizi grasi saturati (g) - 0,1; Glucide (g) – 75 din care zaharuri (g) – 9,2; Fibre alimentare (g) – 4,5; Proteine (g) – 7,9; Sare (g) 1,4. *Consumul zilnic de referinta al unui adult obisnuit (8400kj/ 2000 kcal).  A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi spatele pachetului. A se pastra la loc uscat si racoros. Produs in Germania, Producator: Bauck GmbH & Co. KG, Duhenweitz 4, 29571 Rosche, Germania. Distribuitor: SC Nutrivita SRL, Bdul Eroilor nr. 4, Voluntari, Ilfov, Romania. Tel: 021-2412720, Fax: 0372 873 918;  www.nutrivita.ro; contact@nutrivita.ro .Distribuitor certificat de Ecocert RO-ECO-007

   Retete:

 

1.Gustari cu ciocolata : Topiti 150 g ciocolata pe baie de abur si amestecati cu 50 grame de fulgi de porumb sfaramati. Formati bilute si asezati pe o tava tapetata cu hartie de copt. Apoi dati la rece. Serviti dupa jumattae de ora.

2. Quark crocant : Amestecati 250 g de Quark cu 3 linguri de apa minerala  cu100 grame de fulgi crocanti de porumb si o lungurita de sirop de zahar de trestie. Serviti rece.

3.Iaurt crocant: Puneti 1 lingura de fulgi de porumb crocanti in iaurt si serviti rece.

4/ Baza crocanta de tort.  Topiti 300 g de ciocolata pe baie de abur si amestecati cu 200 g de fulgi de porumb crocanti sfaramati, distribuiti amestecul uniform intr-o tava de tort cu diametrul de 26 cm. Lasati sa se raceasca. Puteti folosi aceasta baza de tort pentru orice prajitura doriti.

Fisa tehnica

4015637823744
50 Produse

Recenzii

Apasa aici pentru a scrie o recenzie